Danas je 23. nedjelja kroz godinu. Prema katoličkom kalendaru danas je i blagdan Male Gospe. U našim Rokovcima također je godišnje klečanje. Prije večernje svete mise u 17.30 izložit ćemo Presveti Oltarski Sakramenat te u molitvi, pjesmi i razmatranju poklonit ćemo se euharistijskom Isusu, zahvaliti mu za sva dobročinstva i moliti ga za sve naše potrebe.

SPOMENDANI I BLAGDANI U IDUĆEM TJEDNU

Ponedjeljak:    Sv. Petar Claver, prezbiter

Četvrtak:         Presveto Ime Marijino

Petak:              Sv. Ivan Zlatousti, biskup i naučitelj

Subota:                        UZVIŠENJE SVETOG KRIŽA

Nedjelja:          24. NEDJELJA KROZ GODINU

SVETE MISE U  ROKOVCIMA          

Utorak        u  18.30:  

Srijeda        u  18.30:  

Četvrtak      u   18.30:

Petak          u   18.30:

Subota         u   18.30:             

NEDJELJA u 09.00:

                     u 11.00:

SVETE MISE U ANDRIJAŠEVCIMA

NEDJELJA  u  18.30:

UREDOVNO VRIJEME ŽUPNOG UREDA

Idući tjedan župni ured radi  UTORKOM i  PETKOM prijepodne od 09-11 sati; SRIJEDOM I ČETVRTKOM poslijepodne od 16-18 sati.

HODOČAŠĆE U MARIJU BISTRICU I IVANEC

Krajem mjeseca rujna, u subotu 28. rujna naša Nadbiskupija poziva na veliko hodočašće u Mariju Bistricu i Ivanec prigodom 100-te godišnjice rođenja našeg blagopokojnog biskupa Ćirila Kosa. Na ovo hodočašće pozivaju se vjernici iz svih župa naše đakovačko-osječke nadbiskupije, pa tako i naše. Tko god želi poći na ovo cjelodnevno hodošašće neka se do 15. rujna prijavi u župnom uredu ili sakristiji. Cijena puta po osobi će biti oko 150 kn. Raspored programa možete pogledati na prigodnom plakatu.

POČETAK ŠKOLSKE GODINE

U ponedjeljak započinje nova školska godina. Svim učenicima osnovne i srednje škole, svim učiteljima,  nastavnicima i školskim djelatnicima želimo sretan početak nove školske godine!

KATEHETSKA NEDJELJA

Iduće nedjelje, 15 rujna na svetoj misi u 09.00 sati u Rokovcima imat ćemo tzv. Katehetsku nedjelju, molitveno slavlje u kojem ćemo moliti za sretan početak i tijek školske i vjeronaučne godine. Na ovu sv. misu pozivamo svu školsku djecu i mlade, kao i njihove roditelje i nastavnike da zajednički molimo Božju pomoć i snagu kako bi se suočili sa svim izazovima koje pred nas donosi nova školska godina. Sve učenike koje vjeroučiteljica bude zamolila za određenu dužnost pozivamo da se odazovu,  a sve "đake prvake" molimo da na ovu misu ponesu svoje školske torbe na blagoslov.

ISPOVIJED ŠKOLSKE DJECE

Idući tjedan na svetu ispovijed pozivamo učenike ovih razreda:

            4. razredi u PONEDJELJAK u 16.00 sati

            5. razredi u UTORAK u 15.00 sati

            7.  razredi u SRIJEDU u 15.00 sati

            6. razredi u ČETVRTAK u 15.00 sati

            8. razredi u PETAK u 15.00 sati

            Srednoškolci u SUBOTU u 15.00 sati 

ŽENIDBENI NAVJEŠTAJ

- U petak  13.  rujna 2019.  u Župi Duha Svetoga u  Nuštru kršćansku ženidbu će sklopiti IVAN ZETAKOVIĆ iz Rokovaca, Plavi Jadran 19 i JOSIPA ŠEGOVIĆ iz Cerića, I. G. Kovačića 39. Molimo za naše mladence!

DAROVATELJI ZA CRKVU       

RUPČIĆ NIKOLA, Rokovci                 100 kn

JEDNA OSOBA, Rokovci                        50 kn

Darovateljima od srca hvala! Ostalima poziv i poticaj